Dagens ret - uge 44
Serveres fra kl. 11.00 - 21.00
Mandag:
Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og surt
Tirsdag:
Farseret porrer med dampet grønt, kartofler og brun sauce
Onsdag:
Bagt laks med sauté på årstidens grønt, hvidvinssauce og kartofler
Torsdag:
Italienske kødboller i tomatsauce med frisk pasta
Fredag:
Skinkesnitzel med ærter, Pommes sauté og sky sauce
Lørdag:
Kalvefilet, pommes risolees, stegte svampe og Barbequesauce
Søndag:
Flæskesteg med svesker, hjemmelavet rødkål, kartofler og sauce
Mandag - fredag
Dagens ret kr. 95,-
Stor dagens ret kr. 115,-
Lørdag - søndag
Dagens ret kr. 105,-
Stor dagens ret kr. 120,-
Kan også bestilles som take away
Restaurant "Dillen"
Dillen er et af hotellets mest hyggelige og afslappende steder.
Menukortet tager udgangspunkt i det danske køkken.
Bemærk:
Nyt menukort fra 1. november 2024
Mortens aften
Slip for besværet med maden mortensaften, og lad os stå for det.
Søndag d. 10. november 2024 kl. 18.00
Menuen byder på:
- Gammeldaws andesteg serveret med halve æbler fyldt med ribsgelé, rødkål, hvide og brunede kartofler samt andesauce
- Hjemmelavet risalamande med kirsebærsauce
2 retter kr. 325,- pr. person
Husk at booke bord. Sidste tilmelding 7. november 2024
Bestil bord på tlf. 7575 1766 eller info@hotelpejsegaarden.dk
Take away
Slip for arbejdet i køkkenet og bestil fra Bistro "Dillen". Her kan du bestille alle retter fra menukortet som take away.
Bemærk tillægsgebyr på take away: Kr. 10,- pr. kuvert
Bestil take away på tlf.: 7575 1766
Bemærk: Afhentes i receptionen!
Bemærk:
Nyt menukort fra 1. november 2024
Texas Town
Texas Town er et helt unikt selskabslokale på Hotel Pejsegården. Her får du oplevelsen af det vilde vesten. Lokalet er nemlig indrettet i en autentisk western-stil, der straks får gæsterne til at føle sig som om de træder ind i en saloon i det gamle Texas.
Inviter dine gæster til Texas Town til dit næste selskab.