Restaurant "Dillen"
Dillen er et af hotellets mest hyggelige og afslappende steder.
Vi har fået nyt menukort fra 1. november 2024, som tager udgangspunkt i det danske køkken.
Dagens ret - uge 47
Serveres fra kl. 11.00 - 21.00
Mandag:
Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og surt
Tirsdag:
Herregårdsbøf med ærter, bearnaisesauce og pommes frites
Onsdag:
Millionbøf med Cremet kartoffelmos og rødbeder
Torsdag:
Farseret porrer, med kartofler, flødesauce og surt
Fredag:
Butterchicken med ris og salat a part
Lørdag:
Kalvemørbrad med stegte kartofler, sæsonens grønt og svampesauce
Søndag:
Flæskesteg med svesker, hjemmelavet rødkål, kartofler og sauce
Mandag - fredag
Dagens ret kr. 95,-
Stor dagens ret kr. 115,-
Lørdag - søndag
Dagens ret kr. 105,-
Stor dagens ret kr. 120,-
Kan også bestilles som take away
Julefrokost på Pejsegården
med Nikolaj Stokholm og Ruben Søltoft
Datoer: Fredag d. 29. nov. | Lørdag d. 30. nov. | Fredag d. 6. dec. | Lørdag d. 7. dec. | Fredag d. 13. dec. | Lørdag d. 14. dec.
Julefrokost menu:
- Pejsegårdens FISKEBUFFET til forret
- Pejsegårdens JULEBUFFET
- DESSERTBUFFET
Fra kr. 695,- pr. person
Bestil plads til årets store juleoplevelse på
Tlf. 7575 1766 eller info@hotelpejsegaarden.dk
Aftenen byder på comedy fra enten Nikolaj eller Ruben, DJ med musik og dans, lækker mad og mulighed for overnatning
Refood certifikat
Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.
Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...
- Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
- Vi har små tallerkner på buffeten
- Vi modtager undervisning i madspild
- Vi tilbyder doggybags til gæsterne
Texas Town
Texas Town er et helt unikt selskabslokale på Hotel Pejsegården. Her får du oplevelsen af det vilde vesten. Lokalet er nemlig indrettet i en autentisk western-stil, der straks får gæsterne til at føle sig som om de træder ind i en saloon i det gamle Texas.
Inviter dine gæster til Texas Town til dit næste selskab.